Benvenuti
a   Casa Rea

Het coronavirus - Hoe wij ermee omgaan

Wij proberen een beeld te schetsen van de situatie in Italië en leggen uit hoe wij er bij Casa Rea mee omgaan (laatste update: 4 september 2022). 


Boeken voor het seizoen 2023

Het is bijna vreemd, maar alle seinen staan op groen. Dat neemt niet weg dat sommige mensen de huidige situatie nog steeds als onzeker zullen ervaren. Daarom hebben we ervoor gekozen om af te wijken van wat wij in onze algemene voorwaarden hebben staan m.b.t. annuleren. Concreet betekent dit dat wij de volledige (aan)betaling zullen terug storten in het geval men niet in staat is om de geboekte vakantie bij ons te komen vieren omdat er sprake is van een negatief reisadvies of Italië ervoor heeft gekozen haar grenzen te sluiten. In geval men beschikt over een reisverzekering, verzoeken wij wel om dit in eerste instantie bij de verzekeraar te claimen.


Situatie in Italië en onze regio

Net als in de rest van Europa is de "nieuwe" Corona variant in Italië nog steeds aan het rondgaan, maar heeft ook hier niet tot problemen geleid. De huidige positieve situatie in combinatie met het feit dat in de afgelopen jaren het aantal besmettingen in de zomermaanden drastisch afnam geeft ons het vertrouwen dat we weer normaal kunnen gaan leven, zonder restricties.


Voor wie zich nog steeds niet geheel content voelt bij dit idee kunnen we alleen maar zeggen; doe wat goed voelt voor jezelf en geef dit aan. Zowel wij als ook anderen zullen daar volledig begrip voor hebben. Mocht de situatie opeens toch weer in negatieve zin veranderen, zullen wij in eerste instantie weer terug grijpen op hoe wij hier in de afgelopen jaren mee zijn omgegaan.Reizen

Vanuit Nederland geldt op dit moment voor heel Italië code groen. Dit betekent dat een vakantie naar Italië gewoon kan. Houdt de ontwikkelingen in de gaten via het reisadvies (reisadvies Italië) en de informatie m.b.t. het reizen op de Europese wegen (ANWB reiswijzer).

 

Corona maatregelen bij Casa Rea

Mocht het nodig zijn kunnen wij moeiteloos overschakelen naar hoe we hier in de afgelopen jaren 'corona proof' mee zijn omgegaan. Het is vanzelfsprekend dat wij ervoor zorgen dat de accommodaties voor aankomst volledig schoon zijn. Verder zullen we dan de volgende corona maatregelen voor onze accommodaties en het terrein weer gaan invoeren, zodat onze gasten kunnen genieten van een veilige en zorgeloze vakantievakantie.

  • Het huis is compleet zelfvoorzienend met eigen sanitair en eigen ingang en een ruim eigen privé terrein;
  • In het huis staat normaal gesproken een assortiment leesboeken. Deze hebben we weggehaald, maar deze zijn nog steeds bij ons te verkrijgen. Op te halen bij Casavabene, aan de andere kant van Murazzano. Na gebruik zullen wij de boeken desinfecteren;
  • We zorgen voor een desinfecterende handgel in het huis;
  • Contact van ons met de gast zullen wij zoveel mogelijk digitaal laten plaatsvinden. Bij momenten waarbij er direct contact is zullen we maatregelen nemen om de onderlinge afstand van 1 meter te waarborgen.